CELEBRITY LASS





HARGA

50ml RM75
5ml RM15

CELEBRITY LASS MASTER ODOURLESS merupakan satu pendekatan baru dalammenyahkan bau badan dengan mudah, cepat dan pantas.
Dengan penggunaan CELEBRITY LASS MASTER ODOURLESS  hanya sekali sehari, badan anda akan bebas bau dan menjadikan keyakinan anda bertambah dalam tempoh seharian bekerja.
Aktiviti seharian dalam bekerja, bersukan biasanya akan menjadikan anda berpeluh dan menjadikan anda rasa tidak selesa dek kerana kehadiran bau badan yang kurang menyenangkan.
Apatah lagi jika anda terdiri dari pengguna pengangkutan awam tegar. Pasti petang hari anda akan terganggu dengan bau yang kurang menyenangkan ini.
CELEBRITY LASS MASTER ODOURLESS  kini membawa penyelesaian untuk bebas bau badan hanya dalam masa 3 saat sahaja. Malahan badan akan kekal bebas bau dalam tempoh 24 jam walaupun keesokan harinya anda melakukan aktiviti yang sangat mengeluarkan peluh.



APAKAH FUNGSI CELEBRITY LASS MASTER ODOURLESS ?

CELEBRITY LASS MASTER ODOURLESS merupakan suatu bahan cecair yang meneutralkan bau badan anda dengan cepat dan selamat.
CELEBRITY LASS MASTER ODOURLESS bukanlah deodorant apatah lagi minyak wangi kerana ianya sendiri bersifat bebas bau.
Penggunaan CELEBRITY LASS MASTER ODOURLESS hanya sekali sehari sahaja cukup unik apatah lagi dengan kesan penggunaannya.
CELEBRITY LASS MASTER ODOURLESS besifat anti septic dan juga meneutralkan air kotor yang melekat pada badan.
Kulit dibahagian pelipat akan kelihatan lebih cerah dengan pemakaian secara konsistan CELEBRITY LASS MASTER ODOURLESS.
CELEBRITY LASS MASTER ODOURLESS terbukti mampu mengekalkan badan bebas bau selama 24 jam.



APAKAH BAHAN YANG DIGUNAKAN DALAM CELEBRITY LASS MASTER ODOURLESS? 

Bahan asas dalam pembuatan CELEBRITY LASS MASTER ODOURLESS terdiri bahan berkualiti premium.
Antara bahannya adalah premium ekstrak rosa gigantean, tutsi, air suling serta aluminium potassium sulphate.
Kesemua bahan-bahan ini halal dan 100% selamat.
CELEBRITY LASS MASTER ODOURLESS adalah keluaran 100% Bumiputra Muslim.

APAKAH CELEBRITY LASS MASTER ODOURLESS SELAMAT DIGUNAKAN?

Ya, CELEBRITY LASS MASTER ODOURLESS selamat digunakan.  Sekiranya ingin digunakan lebih dari sekali dalam sehari juga tidak mendatangkan sebarang masalah.

BAGAIMANA CARA GUNA CELEBRITY LASS MASTER ODOURLESS?

CELEBRITY LASS MASTER ODOURLESS digunakan dengan cara diaplikasikan beberapa minit sebelum mandi.(disyorkan mandi petang/malam)
Gunakan 6-7 titis CELEBRITY LASS MASTER ODOURLESS sahaja ke tapak tangan kemudian gosokkan.
Sapukan CELEBRITY LASS MASTER ODOURLESS kemana-mana bahagian badan yang berbau seperti ketiak, kaki, celahan badan dan anggota lain.
Bagi yang mempunyai bau badan yang kritikal, anda disyorkan untuk menyapu ke seluruh anggota badan.
Selepas sapu di bahagian tertentu, biarkan dalam seminit dan kemudian mandi dan  bilas sehingga bersih.
CELEBRITY LASS MASTER ODOURLESS memadai digunakan sekali sehari sahaja dan sesuai untuk semua peringkat umur.



Sticker Bio Energy


HARGA RM25.00 
buy 4 free 1




NAK TAK kalau saya bantu meringgan kan beban orang yang selalu guna PETROL ni....?
CARAnya cukup mudah.. 
TAK PERLU ubah suai kenderaan. 
TAK PERLU campuran ke dalam PETROL. dan 
TAK PERLU KOS kos yang tinggi.

hanya perlu TAMPAL, GUNA, DAN JIMAT SEHINGGA 25%.

Memang ini adalah TEKNOLOGI DARI JERMAN dan dibuat di JEPUN.
Mengandungi serbuk 26 jenis BATU GUNUNG BERAPI di hasilkan menjadi sekeping STIKER yang berteknologi tinggi.
Mengandungi ion (-) negatif ditugaskan untuk meleraikan MOLEKUL PETROL DAN DIESEL supaya ianya menjadi banyak dan memampatkan tangki PETROL DAN DIESEL serta MEMBERI KUASA PADA KENDERAAN.

 Kelebihan Sticker Bio Energy
~ menjimatkan petrol dan diesel
 ~meningkatkan tenaga dan stamina
~ meningkatkan sistem pertahanan badan
~ meningkatkan daya ingatan
~ memperbaiki pengaliran darah
~ membantu masalah darah tinggi/rendah,migrain,asthma,gout reumatic








Bamboo Slimming Suit


bamboo-slimming-suit

bamboo-charcoal

HARGA RM24.00


Senang je pakai, sarung dari bawah
>>> cantikkan bentuk badan
>>> bakar lemak
>>> turunkan berat badan

Deluxe Bamboo Slimming Suit 
✔✔ Membentuk badan dan menjadikan pinggang ramping
✔✔ Sembunyikan spare tyre dan bakar lemak degil
✔✔ Pakai baju kurung, baju kebaya, peha tak selisih lagi
✔✔ Perut cepat kenyang, tak rasa lapar
✔✔ Ada bukaan di bawah untuk memudahkan ke tandas. 
✔✔ Tidak berlipat di perut macam korset lain. 
✔✔ Tersangat selesa. Kainnya sejuk dan sedap di pakai. 
✔✔Bahan semula jadi yg anti kuman iaitu gentian arang buluh ( bamboo charcoal )

MANFAAT ORIGINAL DELUXE NATURAL BAMBOO SLIMMING SUIT

1) Mengempiskan perut
-Original Deluxe Natural Bamboo dapat membakar lemak yang berlebihan sekaligus dapat mengempiskan perut anda.
2) Merampingkan pinggang (Abdominal tightening)
-Original Deluxe Natural Bamboo dapat membentuk pinggang anda supaya lebih ramping serta dapat menutupi lebihan lemak di bahagian itu supaya nampak rata dan dalam keadaan yang selesa dengan memakainya anda akan kelihatan lebih berkeyakinan dengan diri sendiri.
3) Menaikkan punggung (Buttocks lift)
-Original Deluxe Natural Bamboo dapat menaikkan keseluruhan kawasan punggung anda supaya nampak lebih anjal dan terletak.
4) Mengecilkan peha (Leg shaping)
-Original Deluxe Natural Bamboo dapat membentuk peha serta kaki anda supaya kelihatan kecil,cantik dan menawan.


SAIZ 
S-M (berat 45-65kg)
 L-XL (berat 66-85kg)
 XXL-XXXL (berat 86-110kg)

K-COLLY SWEET





HARGA PROMOSI RM90.00 SAHAJA


Satu-satunya Collagen Nano pertama di Malaysia, Iantu K-Colly Sweet 17 Korean Secret

 ianya bukannya ubat, tapi ia makanan tambahan tambahan, 
100% herba, tiada kesan sampingan

 HALAL, ada sijil halal kjakim, rujuk sticker jakim

ΓΌperubahan dapat dirasai seawal 4 hari penggunaannya, "ada Pengguna dah rasai Perubahan dalam masa 24 jam,



ANTARA KEHEBATAN K-COLLY SWEET 17 COLLAGEN 1,500,000MG

Pencerahan kulit yang berkesan antara seawal 4 hari
 Menyelesaikan masalah Eczema
Membantu memulihkan kulit rosak, kusam, bermasalah
 Memulihkan kulit yg tidak anjal, kendur dan kering
 Menghilangkan kedutan kecil dan garis halus di tepi mata
 Mengurangkan masalah jeragat atau jerawat di muka
Menghilangkan rekahan dan kedutan kulit selepas bersalin
 Memberikan tenaga sebenar yg cergas sepanjang hari
 Baik untuk ibu2 yg hamil atau menyusukan anak
Mengurangkan masalah selulit, parut atau kesan kehitaman
 Mengurangkan kesakitan ketika haid / sengugut
 Menghilangkan kegelupasan di bahagian muka
Memperbaiki struktur bahagian bibir yg kering dan merekah
 Meningkatkan imunisasi badan / cegah penyakit
Mengurangkan kesan rekahan di bhgian tumit @ telapak kaki
Mengecilkan pori2 kulit kesan drp kerosakan kulit
Melambatkan proses penuaan sejajar dgn keanjalan kulit
Sesuai untuk lelaki mahupun wanita/remaja
Memberikan keyakinan diri apabila masalah kulit dapat diatasi

Siapa yang sesuai makan K-colly ni?

 Remaja berusia 13 tahun ke atas
 Lelaki dan Perempuan
 Ibu Hamil & Ibu Menyusu

Ramuan terdiri daripada : Hydrolized Marine Collagen, Astaxanthin, CoEnzym Q-10, L-Glutathione Berry Plus, Multivitamin, Pure Pearl Powder, Hyaluranic Acid, 10X Stem Cell (Apple, Cranberry, Pomegranate, Tomato, Rossele, Cherry Acerolla, Snow Lotus, Raspberry & Peach)



CARA MAKAN K-COLLY SWEET17 ONE MILLION MG COLLAGEN NANO: 

Ada 2 cara anda boleh ambil K-colly ni, secara kemam atau bancuh dengan air

 Masukkan 1/2 scoop ke dalam mulut secara perlahan – lahan 

 Biarkan 3-5 saat, serbuk itu akan cair dengan enzim air liur dan lebih cepat meresap ke dalam salur darah berbanding dengan cara meminum dengan air 

ATAU 

 Ambil 2 scoop dan bancuh dengan 150ml air suam (jangan ambil dengan air sejuk)

 Makan satu jam sebelum makan dan sebelum tidur


COLLAGEN NANO PERTAMA SATU-SATUNYA YANG BERADA DI PASARAN MALAYSIA

K-COLLY COLLAGEN NANO SANGAT 100% SELAMAT UNTUK IBU MENYUSU DAN WANITA HAMIL KERANA FORMULA KAMI :

 TIADA BAHAN PENGAWET
 TIADA PERASA TIRUAN
 TIADA GULA TAMBAHAN
 TIADA PEWARNA TIRUAN