PHYTO SCIENCE DOUBLE STEMCELL PRODUK HEBAT..HILANG PENYAKIT DAN JANA USD!!!


TESTIMONI DOUBLE STEMCELL

Testimoni Phyto Science Double Stem Cell

Produk teknologi nano berasaskan teknologi Stem Cell iaitu PhytoCell Double Stem Cell kini semakin laris dan menjadi pilihan ramai kerana semakin banyak testimoni pengguna dan keberkesanannya. Amat sesuai untuk semua peringkat umur terutama mereka yang mementingkan KECANTIKAN DAN KESIHATAN DIRI!












FIGURE UP ORI MURAH SERENDAH RM20









GAMBAR SEBELUM DAN SELEPAS SEBULAN MAKCIK SAYA MENGGUNAKAN FIGURE UP..DAPATKAN YG MURAH DAN ORI DARI SAYA..






BELI SEBOTOL RM40 SEKALI POSLAJU..BELIAN KEDUA PADA HARGA RM20 SHJ...

KENAPA MEMILIH FIGURE UP?
1. Berat badan naik bagai dipam-pam! - Masalah berat badan menjadi kian menular dalam masyarakat kini, penyebab utama nya ialah faktor keturunan, kehamilan, pola makanan, ubat-ubatan dan lain-lain.

2. Macam2 dan cuba belum menunjukkan hasil! - Pelbagai cara telah dilakukan seperti diet, bersukan, sedut lemak, sapu losyen pelangsingan dan telan bermacam-macam pil kurus di pasaran. Namun berat badan masih tidak berubah malahan semakin gemuk! Lebih parah apabila gagal berdiet kerana tidak dapat mengawal selera makan.
JOM CUBA FIGURE UP!!
-Figure Up dihasilkan 100% dari bahan semulajadi yang berkesan membakar lemak dan melangsingkan badan dengan mudah, cepat dan selamat terutama di bahagian badan di mana lemak mudah terkumpul seperti punggung, peha, lengan dan perut.

- Ia diadun sempurna dengan pelbagai jenis tumbuhan seperti Garcinia Cambogia, ekstrak Teh Hijau, Citrus Aurantium dan Aloe Vera, serta tidak memiliki unsur-unsur zat kimia berbahaya yang boleh memberi kesan buruk kepada pengguna seperti cirit-birit dan alahan.

DOS PENGAMBILAN :
- hanya 1 biji sehari sebelum sarapan, diikuti dengan segelas air suam/bersih.
- tidak perlu mengawal makan, tapi banyakkan minum air bersih sepanjang hari untuk proses detox.
- untuk kesan lebih baik, elakkan minuman berkafein, soya dan susu dalam tempoh beberapa jam selepas pengambilan Figure Up.

* HALAL
* 100 Herba
* Blh diambil ketika haid
* Ibu yg menyusui bayi boleh amalkan (usia anak 7 bulan ke atas)
* Mengandung tidak dibenarkan
* Tiada pantang larang dalam pemakanan Lagi
KANDUNGAN BAHAN AKTIF:
1. Garcinia Cambogia (Asam Gelugur) - Hydroxycitric Asid (HCA) yang terdapat daripada buahan Garcinia Cambogia sangat berkesan untuk menghalang pembentukan lemak di samping bertindak mengaktifkan badan untuk menukar karbohidrat kepada tenaga dan bukan nya lemak. Ianya juga begitu berkesan mengawal selera makan, mengurangkan kolesterol, menambah tenaga, merawat masalah kemurungan, susah tidur, migrain, gastrik, kencing manis dan darah tinggi. Ia juga mampu mengelakkan kegemukan semula selepas mendapat berat badan ideal.

2. Ekstrak Green Tea (Teh Hijau) - Juga dikenali dengan nama Camelia Sinensis memang mempunyai pelbagai khasiat. Ia membantu meningkatkan pembakaran kalori dan lemak yang diperlukan untuk menurunkan berat badan, menurunkan tahap gula dalam darah serta mengatasi keracunan makanan. Teh hijau berupaya membunuh bakteria serta dapat merawat penyakit cirit-birit dan dikatakan mampu mencegah penyakit kanser dan mengurangkan risiko pelbagai penyakit lain termasuk esophagus, paru-paru, payu dara dan penyakit jantung.

3. Citrus Aurantium - Juga dinamakan bitter orange. Ia diguna sebagai bahan mengawal berat badan. Anta kelebihan nya ialah meningkatkan kadar metabolisma, mengawal selera makan, membakar lemak dan membantu sistem pencernaan berfungsi pada tahap normal.

4. Aloe Vera – Kelebihan tumbuhan ini adalah untuk sebagai pelembap semulajadi, menghilangkan kesan lemak, membantu proses penghadaman dan mengatasi masalah sembelit. Lagi
Produk hebat ini semakin hangat dipasaran!
Sudah ramai yang mencuba produk ini dan mendapat hasil yang sangat memuaskan..Sesiapa yang sedang berdiet jugak di galakkan menggunakan produk ini kerana boleh mempercepatkan proses penurunan berat badan..

SMS/PM/WASSUP ZURA 0134475900 @ 0164475900

Kapsul Figure Up RM30


Kapsul Figure Up - Langsing Tanpa Kesan Sampingan



FIGURE-UP (DIETARY CAPSULES) RM30 MIN AMIK 2PCS

1PC: RM40
free poslaju semenajung, sbh sarawak add rm5


“KAPSUL DIET MAMPU MENURUNKAN 10-15KG SEBULAN”


Kenapa harus memilih Figure Up?

1. Berat badan naik bagai di pam-pam !!* Masalah berat badan menjadi kian menular dalam masyarakat kini... Penyebab utama adalah faktor keturunan, kehamilan, pola makanan, ubat-ubatan & lelain...

2. Macam-macam dah cuba tapi Tak menampakkan hasil !!* Pelbagai cara telah dilakukan cam diet, bersukan, sedut lemak, sapu losyen pelangsing & telan macam-macam pil kurus yg ada dlm pasaran... Namun, berat badan masih tidak berubah malah semakin gemuk !! Lebih parah apabila gagal berdiet kerana tak dapat mengawal selera makan....



Fenomena Figure -Up sedang mengegar pasaran sekarang ini. Mudah dan berkesan. Cuma ambil 1 biji dan telan sebelum sarapan dan minum segelas air putih. Makan macam biasa, tak perlu berdiet2 .Hanya banyakkan minum air putih. Lepas 5 hari tgk hasilnya. MENAKJUBKAN!!






MAKLUMAT PENTING:


Halal
100% Herba
Boleh diamalkan ketika periodBoleh diamalkan oleh ibu menyusu (Baby 7 month above) 

Tiada pantang larang dalam pemakanan (No Diet)



CARA PENGAMBILAN FIGURE-UP :



* Dengan hanya 1 kapsul / hari anda dapat rasakan kelainan dalam masa sebulan (30hari)

NOTES :

JIKA INGINKAN KESAN YG DIINGINKAN, PANTANG SEMENTARA DARI AIR KOPI, KAFIEN , SOYA SERTA SUSU



TIDAK SESUAI UNTUK :
1. Mempunyai penyakit jantung (koronari), darah tinggi dan penyakit cerebrovascular.
2. Ketagihan dadah, ubat atau alkohol.

3. Mempunyai masalah hyperthyroidism dan hati.
4. Wanita yang mengandung.5. Berumur kurang dari 18 tahun dan melebihi 60 tahun.6. Mengambil suplemen atau ubat-ubatan yang lain.



INFO FIGURE-UP :
- 1 kapsul untuk setiap hari dan jangan sekali-kali mengambil 2 biji.
- Jangan mengambil ubat ini jika sedang mengambil ubat/suplemen yang lain.- Minum air secukupnya atau makan buah-buahan sekira terasa haus.- Makan mengikut waktu (terutama sarapan atau makan tengahari).- Jangan meminum minuman beralkohol ketika mengambil kapsul ini.





Perkara yg palingg penting tentang produk FIGURE-UP ini :



* Ada LAB TEST
* BEBAS SIBUTRAMINE ( SANGAT2 PENTING !!!!!! ) yang pernah diakui oleh KKM dlm kandungan Acai Berry 
* ND stand for NOT DETECTED (mean xde bacaan yg detect dlm pduk figure up ni.)


NORMAL PRICE RM75 PROMOSI PRICE : RM30 ONLY !!! MIN AMIK 2PCS
30biji - tahan sebulan 








Kandungan Figure Up

Kandungan & Bahan aktif Dalam Figure Up :




1. Maltodextrin
Maltodextrin adalah dirantaikan pendek pati gula, agar-agar dasar hibrida, (dextrin), yang digunakan sebagai bahan tambahan makanan. Hal ini dihasilkan juga oleh hidrolisis enzimatik daripada gelatinated pati dan biasanya di jumpai sebagai krim-putih higroskopik spraydried bedak. Maltodextrin mudah dicerna, diserap secepat glukosa dan mungkin juga akan cukup manis atau mungkin hampir tidak mempunyai rasa sama sekali. Kebanyakkan maltodextrin di kelaskan dengan DE (dekstrosa ekuivalen) daripada 20 atau lebih tinggi




2. Garcinia Cambogia
Hydroxycitric Asid (HCA) yang terdapat dari buah-buahan Garcinia Cambogia sangat berkesan untuk menghalang pembentukkan lemak disamping bertindak mengaktifkan badan untuk menukar karbohidrat kepada tenaga dan bukannya lemak. Ianya juga begitu berkesan untuk bertindak mengawal selera makan.




Kebaikan Garcinia Cambogia:
-Berkesan menurunkan berat badan 
-Mengawal selera makan
-Menghalang pembentukan lemak
-Mengurangkan kolestrol
-Menambah tenaga
-HCA dalam garcinia cambogia amat berkesan menahan kegemukkan selepas memiliki berat badan idaman
-Merawat masalah kemurungan, susah tidur, migrain, gastrik, kencing manis, darah tinggi




3. Green Tea
Teh hijau atau di kenali dengan nama Camelia Sinensis memang mempunyai pelbagai khasiat. Ia menurunkan berat badan ekstark teh hijau boleh meningkatkan pembakaran kalori dan lemak yang di perlukan untuk menurunkan berat badan, menurunkan tahap gula dalam darah, mengatasi keracunan makanan teh hijau dapat membunuh bakteria. Pengambilan teh hijau yang pekat dapat merawat penyakit cirit birit dalam teh hijau mengandungi catechin yang berfungsi sebagai agen pembasmi kuman ketika berlakunya keracunan makanan dan mencegah penyakit kanser pengambilan teh hijau dipercayai dapat mengurangkan risiko perbagai penyakit termasuk esophagus, paru-paru, payudara dan penyakit jantung




4. Citrus Aurantium
Juga dinamakan bitter orange. Ia digunakan sebagai bahan mengawal berat badan




Kebaikan Citrus Aurantium:
-Meningkatkan kadar metabolisma
-Menurunkan berat badan
-Bertindak mengawal selera makan
-Membantu membakar lemak
-Membantu sistem pencernaan berfungsi normal




5. Aloe Vera
Antara kegunaan adalah untuk pelembap semulajadi, menghilangkan kesan lemak, membantu proses penghadaman dan atasi masalah sembelit








TESTIMONI PENGGUNA FIGURE UP












PAYMENT BOLEH DIBUAT KE AKAUN MAYBANK 157380051379 @ CIMB 07100001836208..NOR BAIZURA BINTI ZULKIFLI..






HP: 0134475900 @ 0164475900

PATI KURMA SAHRA OFFER RM10 SEBOTOL..


Antara khasiat kurma yg dikenalpasti dan teruji ialah:-



* Mengatasi masalah sembelit - kerana kurma termasuk dlm makanan yg bersifat leksatif (pelawas) semulajadi yg beritndak melawas secara sederhana.





* Merawat masalah dan radang usus - kerana kandungan nikotinik yg tinggi membantu pertumbuhan organisma pathological, seterusnya menggalakkan pembiakan bakteria baik di dlm usus. Kehadiran bakteria baik menyihatkan usus dan melancarkan pencernaan makanan.





* Melancarkan dan menguatkan fungsi jantung - boleh mengurangkan risiko penyakit lemah jantung.





* Meningkatkan stamina seksual utk lelaki dan wanita





* Menyuburkan rahim wanita





* Selalunya dijadikan makanan tambahan utk meningkatkan kesuburan lelaki dan wanita - boleh mencegah dan merawat masalah kemandulan).





* Mengatasi masalah cirit-birit - kurma antara makanan yg mudah dihadam.





* Amat bermanfaat utk ibu-ibu hamil bagi meredakan masalah mabuk dan menguatkan semangat mereka.





* Membekalkan tenaga tambahan dlm masa yg singkat, mengelakkan rasa lapar yg keterlaluan.





* Bermanfaat utk merawat penyakit kanser usus tanpa kesan sampingan yg merbahaya.





* Membantu menguatkan otot dan sendi.





* Membantu menurunkan panas badan dan memulih demam (dewasa dan kanak-kanak).





* Mengatasi masalah gas dlm perut - meredakan penyakit gastrik.





* Meningkatkan daya tahan tubuh.





* Menambah darah dgn meningkatkan paras hemoglobin dlm badan.





* Melegakan masalah pedih hulu hati.





* Mencerdaskan minda - elok diamalkan oleh kanak-kanak di awal usia - membantu tumbesaran fizikal dan mental dgn baik.





* Mencantikkan dan menambah seri pada kulit - menghidupkan sel-sel kulit, dan memberi lembapan asli pd kulit.





* Mengatasi masalah nafas berbau.





* Mengatasi masalah Lelah (asthma) - melapangkan saluran pernafasan.





* Menurunkan tekanan darah tinggi.





* Kurma kaya serat dan khasiat pemakanan yg sesuai utk merawat masalah kencing manis.





* Anti-stress - merawat kemurungan .





* Mencedaskan minda pelajar sekolah.




Sabda Rasulullah SAW: 
“Berilah makan buah kurma kepada isteri-isteri kamu yang hamil, kerana sekiranya wanita hamil itu memakan buah kurma, nescaya anak yang bakal dilahirkan itu menjadi anak yang penyabar, bersopan santun serta cerdas pemikirannya.”



Cara Amalan: (gunakan sudu plastik)
1 sudu besar sebelum sarapan pagi dan sebelum tido
Boleh diminum terus atau dibancuh dengan segelas air.

OFFER RM12 SEBOTOL..HARGA BIASA RM25..BELUM MASUK POS...

OFFER TERMURAH FIGURE UP ORI RM33 FREE POSLAJU SEMENANJUNG

OFFER SEHINGGA STOK MASIH ADA!!!







1-4 BOTOL RM33/PC
5 BOTOL RM30/PC
10 BOTOL RM25/PC
20-30 BOTOL RM22/PC
50 BOTOL RM20/PC
100 BOTOL RM18/PC

ALL FREE POS SEMENANJUNG..SABAH SARAWAK SMS ADMIN
HP: 0164475900..ZURA

PROMOSI FIGURE UP ORI TERMURAH DI PASARAN

Prmosi sepanjang ramadhan..

FIGURE UP

1-5 BOTOL RM33 SEBOTOL..FREE POS SEMENANJUNG..SABAH N SARAWAK ADD RM5

6-9 BOTOL RM30 SEBOTOL..FREE POS SEMENANJUNG..SABAH N SARAWAK ADD RM5

10-20 BOTOL RM27 SEBOTOL.FREE POS SEMENANJUNG..SABAH N SARAWAK ADD RM5

HUBUNGI ZURA 0164475900 @ 0134475900..SMS/WASSUP/WECHAT

TERHAD 1600 BOTOL.SAHAJA..BORONG DIALU-ALUKAN

PEMBAYARAN BOLEH DIBUAT DI AKAUN 508300213401..MAYBANK  @ CIMB 07100001836208..NOR BAIZURA ZULKIFLI..SILA SERTAKAN BUKTI PEMBAYARAN..

FIGURE UP LELONG

SYUKUR ALHAMDULILLAH MAK DAH SELAMAT JALANI PEMBEDAHAN SEMALAM..WALAUPUN KEADAAN BELIAU MASIH LEMAH..JADI HARI NI NAK MENJUAL SAMBIL BERAMAL..DISKAUN RM5 UTK PEMBELIAN SEBOTOL FIGURE UP..HARGA BIASA SY JUAL SEKARANG RM50 INCLUDE POSLAJU SEMENANJUNG..MINGGU NI NAK LELONG AMAL RM45 SEBOTOL TERMASUK POSLAJU SEMENANJUNG,..SABAH SARAWAK RM50 SHJ..PENUTUP PUTIH YE..TERHAD 200 BOTOL SAHAJA..PEMBELIAN BORONG DIALU-ALUKAN..SMS/WASSUP ZURA 0134475900



BORONG FIGURE UP LIST TERKINI

STOK SAMPAI AWAL JULY...



100 botol-RM22/botol
200 botol-RM21/botol
300 botol - RM20/botol
500 botol- RM19/botol
1000 botol- RM18/botol

ALL FREE POSTAGE....

SERIOUS BUYER ONLY...CONTACT ZURA; 0134475900

FIGURE UP PALING MURAH!!!

salam..sape nk join preorder figure up..brg smpai 10-15 julai..insyaallah ni harga termurah yg sy survey..
CLOSE ORDER 20 JUN 2013

5 pcs figure up; rm32/ botol..pos rm6
10 pcs figure up; rm30/ botol..pos rm7
20 pcs figure up; rm29/ botol..pos rm8
30 pcs figure up; rm27/ botol..pos rm9
50 pcs figure up; rm24/botol..pos rm15
100pcs figure up; rm21/botol..pos rm30
200pcs figure up; rm20/botol..pos rm50
300pcs figure up; rm19/botol..pos rm75
400pcs figure up; rm18/botol..pos rm100
500pcs figure up; rm17/botol..pos rm120
full payment upon booking..

tq..pm/sms/wassup zura..0134475900

Figure Up Murah RM49 FREE POS

Figure-Up slimming pills

IT'S SOOO EASY
SANGAT MUDAH, SANGAT BERKESAN, SANGAT MURAH. 

YE KE NI?
YA BETUL, CUBA LA SENDIRI DAN LIHAT LAH HASILNYA.

info

Kapsul Figure-up adalah formulasi bahan-bahan herba semulajadi yang bertindak menurunkan berat badan dan membakar lemak berlebihan di dalam tubuh badan. Tanpa perlu menahan lapar dan tidak membuat anda cirit-birit. Dikeluarkan dari kilang bertaraf GMP dan diselia dengan begitu rapi semasa proses pengeluarannya.

Kapsul “Figure-Up” mengandungi pelbagai jenis tumbuhan semulajadi seperti Garcinia Cambogia, ektraks teh hijau, Citrus Airuntium dan Aloe Vera yg mempunyai fungsi pelangsing dan membakar lemak. 


Ia telah diekstrak menggunakan teknologi moden yg canggih utk menghasilkan produk yg mampu memberi kesan utk menahan enzim dalam perut & usus supaya lemak berlebihan di dalam makanan yg diambil tidak dapat diserap oleh tubuh. Kesan dapat dilihat pada najis yg berminyak semasa pembuangan air besar. Ini bermakna seseorang boleh mengeluarkan jumlah lemak yg sama seperti yg diambil. Ia dapat meningkatkan kadar metabolisma.

SO, LADIES, U CAN EAT WHATEVER U WANT. TAKDA PANTANG MAKAN & MINUM YE. 


 SORRY YE, FIGURE-UP NI TAK SESUAI UNTUK
* IBU2 YG MENYUSUKAN ANAK
* YG BERPENYAKIT JANTUNG, DARAH TINGGI & CEREBROVASKULAR
* YG KETAGIHAN DADAH, UBAT & ALKOHOL
* YG MEMPUNYAI MASALAH HATI
* YG MENGANDUNG
 * YG BERUMUR KURANG DARI 18 DAN MELEBIHI 60
*  YG MENGAMBIL SUPPLEMEN DAN UBAT2 LAIN.


 CARA PENGAMBILAN

  • HANYA 1 KAPSUL JE SEHARI, JGN LEBIH
  • MINUM AIR SECUKUPNYA @ MAKAN BUAH JIKA HAUS.
  • MAKAN IKUT WAKTU YE (BREAKFAST, LUNCH & DINNER), JGN TAHAN TAU.
  • JGN MINUM MINUMAN BERALKOHOL.



DON'T WORRY IT IS SAFE.


HIMPUNAN TESTIMONI






SO? APA TUNGGU LAGI? CUBA LAH SENDIRI & LIHAT LAH HASILNYA.


KANDUNGAN?

30 BIJI DALAM 1 BOTOL

HARGA?

HARGA PASARAN RM70
OFFER PRICE RM49 INCLUDE POSTAGE! SABAH AND SARAWAK RM55





HUBUNGI ZURA 0134475900 (SMS/WASSUP)
PENGHANTARAN POSLAJU 3/6:

SITI NUR; ED088083325MY
ROSZAIDA; ED088082483MY
NOR SHUHADA; ED088082713MY
SITI NORAZWANI; ED088082585MY
INTAN MAZIAH; ED088082571MY
WAN ABQARIAH; ED088082568MY
NUR HIDAYAH; ED088082554MY
NURUL IZYANI; ED088082775MY
FARAH HANAN; EM606086814MY
NUR AMIRA; EM606086788MY
NOOR HAZILA; EM606086791MY
SHAIDATUL NADIA; EM606086765MY
ANIS MAWARNI; EM606086880MY
JURIANAWATI; EM606086916MY
NOR AINI; EM606086828MY
ALMIE AMIRA; EM606086859MY
RASIDAH; EM606086845MY
NOORHASIKIN; EM606086902MY
NORASMIDAR; EM606086831MY
HALIMAHTUS; EM606086933MY
MD AZRI; EM606086757MY
SITI WAHIDAH; EM606086743MY
IMELIA; EM606086730MY
ZAIMAH; EM606086712MY
NURUL AISYA; EM606086709MY
NORHASLIZA; EM606086726MY
NOR AZURA; EM606086774MY
ATIQAH; EM606086876MY
NORHAIDAH; EM606086893MY
REENA; EM606086690MY
ZURAINA; EM606086862MY

figure up murah

                                                              (CLOSED ORDER)

salam..sape nk join preorder figure up..brg smpai 10-15 jun..insyaallah ni harga termurah yg sy survey:

5 pcs figure up; rm29/ botol..pos rm6
7 pcs figure up; rm28/ botol..pos rm6
10 pcs figure up; rm27/ botol..pos rm7
20 pcs figure up; rm26/ botol..pos rm8
30 pcs figure up; rm25/ botol..pos rm9
50 pcs figure up; rm23/botol..pos rm15
70pcs figure up; rm22/botol..pos rm20
100pcs figure up; rm20/botol..pos rm30
200pcs figure up; rm19/botol..pos rm50

full payment upon booking..

tq..pm/sms/wassup zura..0134475900

note: Today..11/6/13..preorder ni da close ye las week..brg akn smpai ari ni @ esok..nti sy akn open new preorder next batch..brg smpai mid july...

Aura White Gluta Collagen 900,000MG Harga Murah Giler (New Packing) RM130

Aura White Gluta Collagen 900,000MG Harga Murah Giler (New Packing)



LELONG AURA WHITE 900000MG..FREE SHAKER, MASK, SHISEIDO BLACK MASK, RUMPAI LAUT GRED AA 100G, SABUN SUSU BERAS K-BROTHERS..FREE POSTAGE SEMENANJUNG..RM130 SHJ

Kini Aura White datang dengan formula baru ! Penambaikan yang amat ketara, daripada 400,000mg ke 900,000mg .. Banyak tak banyak uollss ! Memang berbaloi sangat .. Selain tu, ditambah dengan 2 stem cell baru .. Dulu cuma 3 stem cell sahaja, sekarang 5 stem cell ! Apa cell stem yang 5 tu ? Ini dia, TOMATO, APPLE, ROSELLE, SNOW LOTUS & RASPBERRY ..  Botolnya pun elegan dan tinggi daripada yang dulu

Aura White Gluta Collagen 900,000MG Harga Murah Giler

Aura White Gluta Collagen 900,000MG Harga Murah Giler


Produk pencerahan kulit yang harus dicuba, menghapuskan kekusaman, mengembalikan keserian dan kelembutan kulit secara keseluruhan. Satu2 nya produk keluaran Malaysia yang menggunakan teknologi stem sel hasil gabungan 3 jenis tumbuhan/buah - tomato, epal dan roselle serta ditambah benefit kehebatan lain, L-glutathione dan kolagen ikan talapia!

Dengan ramuan berkualiti premium yaang diadun bersama bahan semulajadi terbaik seperti lemon, turnip, strawberi, maquiberry, betik, sarang burung, astaxanthin dan pinebark, pastinya gabungan mantap yang memberikan 3 kali kuasa pencerahan kulit malah berupaya merangsang penjanaan sel2 kulit baru serta memperbaiki tekstur kulit agar lebih halus, lembut dan sekata hanya dalam 14 HARI !!


Aura White Gluta Collagen Harga Murah Giler


FORMULA LENGKAP
Diperkaya dengan antioksidan yang sangat tinggi membantu melambatkan penuaan kulit. Ia membantu menyerlahkan kecantikan kulit, mengurangkan radang serta berupaya memulihkan sel tisu.

RASA YANG LAZAT
Berperisa lemon berry bukan sahaja enak diminum tetapi membekalkan
khasiat yang tinggi untuk mengekalkan kecantikan dan kesihatan dalam satu masa.

TANPA BAHAN TAMBAHAN
100 % semulajadi dan selamat ,tiada tambahan gula, bahan pengawet, pewarna atau perisa tiruan. Bebas hormon,steroid dan bahan kimia oleh SGS.

KEBAIKAN AURA WHITE: 

1) Sesuai untuk lelaki dan perempuan
2) Anda dapai merasai kesan dalam 10 hari
3) Menggunakan gabungan antioksidan terhebat didunia
4) Merawat serta mencegat jerawat
5) Wajah cerah berseri tanpa perlu SUNTIK
6) Mengecilkan liang roma
7) Merawat Enzema dan Prorisis
8) Mencegah kedutan dan kekenduran pada kulit
9) ALTERNATIF kepada SUNTIKAN VITAMIN C dan GLUTATHIONE
10) Menghilangkan Tompok Hitam dan Parut
11) Kesan Pencerahan Yang Menakjubkan
12) Meningkatkan fungsi setiap sel dan melambatkan proses penuaan
13) Mencegah kerosakan KOLAGEN
14) Meningkatkan daya ketahanan badan
15) Rambut dan kuku menjadi lebih sihat
16) Melindungi daripada sinaran UA-B
17) Menyembuhkan luka dan mencgeah parut
18) Badan menjadi lebih sihat dan bertenaga
19) Membantu Menyah toksik dan pencemaran didalam tubuh dan menghasilkan kulit lebih cerah


:: AURA WHITE PURE L GLUTATHIONE 900 000MG
PRODUK PENCERAHAN KULIT YANG PERTAMA DI MALAYSIA MENGGABUNGKAN 5 STEM SEL DARI TOMATO, APPLE & ROSELLE BERSAMA GLUTATHIONE DAN TILAPIA KOLAGEN 


Produk pencerahan kulit yang harus dicuba, menghapuskan kekusaman, mengembalikan keserian dan kelembutan kulit secara keseluruhan. Satu2 nya produk keluaran Malaysia yang menggunakan teknologi stem sel hasil gabungan 3 jenis tumbuhan/buah - tomato, epal dan roselle serta ditambah benefit kehebatan lain, L-glutathione dan kolagen ikan talapia!

Dengan ramuan berkualiti premium yaang diadun bersama bahan semulajadi terbaik seperti lemon, turnip, strawberi, maquiberry, betik, sarang burung, astaxanthin dan pinebark, pastinya gabungan mantap yang memberikan 3 kali kuasa pencerahan kulit malah berupaya merangsang penjanaan sel2 kulit baru serta memperbaiki tekstur kulit agar lebih halus, lembut dan sekata hanya dalam 14 HARI !!

FORMULA LENGKAP

Diperkaya dengan antioksidan yang sangat tinggi membantu melambatkan penuaan kulit. Ia membantu menyerlahkan kecantikan kulit, mengurangkan radang serta berupaya memulihkan sel tisu.

RASA YANG LAZAT

Berperisa lemon berry bukan sahaja enak diminum tetapi membekalkan

khasiat yang tinggi untuk mengekalkan kecantikan dan kesihatan dalam satu masa.

TANPA BAHAN TAMBAHAN

100 % semulajadi dan selamat ,tiada tambahan gula, bahan pengawet, pewarna atau perisa tiruan. Bebas hormon,steroid dan bahan kimia oleh SGS.

KEISTIMEWAAN AURA WHITE GLUTA COLLAGEN 400,000MG 
- 50% pencerahan ketara dalam masa hanya 1-2
- memulihkan kulit rosak, berparut, kusam dan bermasalah
- menjadikan kulit lebih anjal dan elastik serta lembab

- mengurangi kedutan dan garis2 halus
- mengecilkan pori2 kulit
- menguat dan mencantikkan kuku dan rambut
- meningkatkan sistem imunisasi badan
- mengurangi radikal bebas dan toksin di dalam badan
- mengatasi masalah jerawat dan jeragat
- mengurangi sakit radang/sendi
- mengandungi prebiotik dan 3 kali stem sel
- sesuai untuk ibu hamil dan menyusui bayi
- membekalkan tenaga optimum sepanjang hari
- mengurangi kolesterol
- menghapuskan parut, tumit merekah dan selulit
- meningkatkan kualiti tidur
- sesuai untuk lelaki dan wanita


CARA PENGAMBILAN: 
1) Masukkan 2 scoop ke dalam shaker dan goncang.

2) Bancuh menggunakan air mineral /air bersih biasa.. Tidak digalakkan menggunakan air panas kerana dikhuatiri zat-zat aktif akan mati dan hilang

3) Jauhi minum / makan dari sumber yang mengandungi kafein seperti kopi, teh dan sebagainya kerana kajian menunjukkan kafein mampu menghilangkan zat aktif dan tidak baik untuk kecantikan kulit.

4) WAJIB minum air masak / mineral /air bersih sekurang-kurangnya 3-5 liter sehari untuk kadar serapan yang cepat dan kesan yang pantas.

5) Cara yang sesuai untuk pengambilan AURA WHITE adalah semasa perut kosong. Di sarankan ambil pada waktu pagi (2 jam sebelum sarapan) dan malam sebelum tidur (2 jam selepas makan malam)


Sesuai Untuk Pregnant Mommy jugak tau..
Insyaallah kulit gebu-gebus itu dapat kat baby yang bakal lahir juga

Ibu2 Menyusu juga boleh minum, Aura White ni takde kandungan yang merbahayakan, 100 %  semulajadi & selamat ,tiada tambahan gula,bahan pengawet,pewarna atau perisa tiruan. Bebas hormon,steroid dan bahan kimia oleh SGS.. Ianya selamat.


Untungnya untuk bakal consumer yang minum Aura White ni.
Banyak keberkesanan pada kulit & badan

TESTIMONI


Aura White Gluta Collagen Harga Murah Giler

Aura White Gluta Collagen Harga Murah Giler



Aura White Gluta Collagen Harga Murah Giler


Beberapa persoalan yang sering ditanya pengguna:

a). 1 jar tu brapa gram? Tulis 500gm, tp kenapa isi ia 400,000mg?
- Sebab ia termasuk berat jar/bekas ia.. isi kandungan memang 400gm=400,000mg

b). 1 jar tahan brapa lama?
- Bergantung cara pengambilan. Jika sekali sehari, tahan 2 bulan. Tapi permulaan amal, di sarankan minum lah 2 kali sehari, pagi dan malam. Jadi ia tahan untuk sebulan.. Nak kesan bagus dan cepat kan, jadi minum banyak2 sikit..hehe.. (air bersih juga minum secukup nya ye..)

c). Rasa ia macam mana ye?
- Rasa manis2 anggur..:) sedap.. kena cuba sendiri, baru tau..

d). Jar tu plastik ke tin? Kang berkarat lak, bahaya tu..
- Bekas plastik yang cantik, macam tupperware.. Dah habis isi nanti boleh gantikan dengan biskut..hehe..

e). Alahan seafood/resdung boleh ambil?
- Boleh. Kolagen ia dari sumber akuatik - ikan talapia, tiada unsur marin. Bahan2 lain dari ekstrak buah juga sarang burung.. sangat bagus untuk kesihatan dalaman selain untuk mencantikkan kulit..

f). Jika ada penyakit kronik seperti darah tinggi, kencing manis atau jantung boleh minum ke?
- Aura white selamat untuk semua. Ia minuman bernutrisi bebas gula dan pengawet. Jika makan ubat, jarakkan masa pengambilan. Jika bimbang berlakunya tindakbalas yang teruk, cuba minum dengan dos yang sedikit dulu, setengah scoop..

g). Berapa lama nak nampak halus, cerah, gebu ni?
- Jika konsisten 2 kali sehari, jaga pemakanan dan badan sihat, tentunya kesan terserlah pada kulit dalam tempoh 2 minggu sahaja!!


Harga  : RM 130.00 (Semenanjung - Termasuk Pos) 
              RM 140.00 (Sabah/Sarawak - Termasuk Pos)

HUBUNGI ZURA; 0134475900 (SMS/WASSUP)
Percuma:
1. Shaker
2. Masker Muka
3. Shiseido black mask
4. Sabun susu beras k brothers
5. Rumpai laut gred AA 100g